MISIJA

Osigurati svakom našem korisniku brz, praktičan, zdrav, siguran i cjenovno povoljan način prijevoza, koji se odvija pod sloganom:"Sjedni i vozi!". Aktivno sudjelovati u razvitku biciklističke kulture u Hrvatskoj i poticati ljude da koriste bicikl u svakodnevne svrhe čime doprinose vlastitom zdravlju i dobrobiti svih građana i gostiju Grada Zagreba, Šibenika, Gospića, Karlovca, Slavonskog Broda i Makarske.

VIZIJA

Biti najbolji sustav javnih bicikala kao temelj ekološki i ekonomski održive mobilnosti u Jugoistočnoj Europi!

STRATEGIJA

Postati optimalna nadopuna postojećim oblicima javnog gradskog prijevoza, osigurati dovoljan broj bicikala za korisnike, potaknuti na eko vožnju koja je zdrava i zabavna, smanjuje broj automobila na cesti, rješava parkirne i druge prometne probleme te pozitivno utječe na okoliš. Dugoročni cilj je razvoj organizirane mreže stanica na svakom koraku s ciljem maksimalne dostupnosti našim korisnicima.

VRIJEDNOSTI

Donosimo mnogobrojne koristi od javnog interesa, obogaćujemo turističku ponudu, podižemo imidž gradova na novi nivo uoči ulaska Hrvatske u Europsku Uniju, omogućavamo otvaranje novih radnih mjesta u sklopu projekta, ali i otvaranje novih radnih mjesta u marketinškoj industriji i nekim drugim gospodarskim granama.

Pružamo servisnu i savjetodavnu službu za korisnike. Našim korisnicima rješavamo problem parkiranja bicikla te ih oslobađamo brige oko servisiranja. Jamčimo za tehničku opremljenost i ispravnost unajmljenog bicikla.

Ideja je nastala kao posljedica problema koji muče građane svih gradova Hrvatske. Gužve u tramvajima, duga čekanja na stanicama, visoka cijena goriva i javnog prijevoza, parkiranje, onečišćenje zraka te pojava viška kilograma zbog manjka vremena za brigu o zdravlju.