← Izbornik

Besplatno probaj mjesec dana nextbike usluge!

14.03.2017

Upozoravamo te: ovo je najbolja ponuda koju ćeš dobiti ove godine!

Nextbike ti za godišnju članarinu od SAMO 79 kn (6,50 kn mj.!) nudi bicikl na raspolaganju 24/7! Bilo koji nextbike bicikl uzimaš na bilo kojoj nextbike stanici i koristiš svojih 30 ili 60 minuta besplatne vožnje svaki dan! Zašto postati član nextbike obitelji?
  1. Budi fit (nextbike voziš brzinom do 600 kalorija na sat)
  2. Budi zdraviji (30 min vožnje dnevno znatno smanjuje rizik od srčanih oboljenja – što je posebno važno za žene koje statistički puno češće pate od takvih oboljenja)
  3. Budi sretniji (vožnja ti daje energiju i povećava razinu hormona sreće za čak 20%)
  4. Uštedi vrijeme za važne stvari (nema kašnjenja, nema žurbe, nema brige oko bicikla)
  5. Uštedi novac za važne stvari (6,50 kn mjesečno ti se isplati čak i ako se jednom mjesečno biciklom vratiš u stan nakon burne noći :D)

PROBNIH MJESEC DANA BESPLATNOG KORIŠTENJA

Ako te sve ovo nije uvjerilo, pozivamo te da voziš nextbike mjesec dana POTPUNO BESPLATNO! Upiši svoje ime i prezime, e-mail i broj mobitela i za manje od 20 sekundi postani nextbike korisnik! Jednostavno klikni na sliku ispod i upiši podatke :) TESTBIKE

Nakon registracije ti se javljamo mailom i nextbike možeš koristiti mjesec dana od datuma aktivacije! Bez ograničenja i uz iskoristive tarife od 60 minuta besplatne vožnje svaki dan za studente i zaposlene!

Jesmo li napomenuli da je besplatno? :D

Sjedni i vozi!