MISIJA

Implementacija i upravljanje „Sjedni i vozi“ sustavima održive mobilnosti za lokalne zajednice s ciljem ispunjavanja potreba korisnika na moderan, jednostavan i kvalitetan način.

VIZIJA

Biti regionalni lider u održivoj mobilnosti s ciljem integracije svih pružatelja usluga javnog prijevoza vodeći posebnu brigu o interesima naših vlasnika, korisnika, poslovnih partnera i lokalne zajednice.

Koristi za lokalnu zajednicu

Donosimo mnogobrojne koristi od javnog interesa, obogaćujemo turističku ponudu, podižemo imidž gradova na novi nivo, omogućavamo otvaranje novih radnih mjesta u sklopu projekta, ali i otvaranje novih radnih mjesta u marketinškoj industriji i nekim drugim gospodarskim granama.

Pružamo servisnu i savjetodavnu službu za korisnike. Našim korisnicima rješavamo problem parkiranja bicikla te ih oslobađamo brige oko servisiranja. Jamčimo za tehničku opremljenost i ispravnost unajmljenog bicikla.

Ideja je nastala kao posljedica problema koji muče građane svih gradova Hrvatske. Gužve u prometu, visoka cijena goriva i javnog prijevoza, parkiranje, onečišćenje zraka te pojava viška kilograma zbog manjka vremena za brigu o zdravlju.

Potvrda koncepta održive mobilnosti

Nextbike je spreman za nove gradove i tvrtke koji investiraju u održivu mobilnost i kontinuirano razvija nove tehnologije i unapređuje korisničko iskustvo. U suradnji s partnerima, svake godine organiziramo škole bicikliranja i potičemo gradove na unapređenje biciklističke infrastrukture

Nextbike broji:

• 2.000.000+ registriranih korisnika u svijetu
• 22.000 registriranih korisnika u RH
• 7 000 korisnika u BIH
• 2-3 km je prosječna udaljenost tijekom jednog najma
• 200+ tona smanjenje emisije CO2 plinova
• Usluga 24/7